Laadpaal thuis

Slim en veilig laden bij je thuis.

Heb je een elektrische wagen gekocht of ben je dat van plan en ben je op zoek naar een laadpaal voor bij je thuis die jouw elektrische wagen snel en veilig kan opladen?

We maken het je gemakkelijk en betaalbaar om te investeren in een moderne, slimme laadpaal. Onze slimme laadpalen werken bovendien met alle elektrische wagens.

* Volledig gratis en vrijblijvend, met respect voor jouw privacy. Je komt niet opeens ongevraagd op een e-maillijst te staan.

laadpaal thuis
Jij hebt de touwtjes in handen

Kies zelf wanneer en voor hoe lang je wil laden, zoals tijdens daluren of ‘s nachts waardoor je geld bespaart. Je kan je verbruik eenvoudig in de gaten houden en handig laadkosten verrekenen aan bijvoorbeeld je werkgever.

Slim en veilig laden

Je auto thuis opladen is absoluut de goedkoopste manier. Aan een openbare laadpaal betaal je al snel de helft meer. Met een laadpaal laad je bovendien tot wel 10x sneller en veel veiliger dan via een gewoon stopcontact.

Volledig op jouw maat

Jouw laadstation tegen de muur of op een paal? Kleur naar keuze? Allemaal geen probleem. Onze laadoplossingen zijn geschikt voor elk elektriciteitsnet en zijn compatibel met alle automerken.

Laadpalen voor thuis
blitz laadpaal

Blitz laadpaal

Blitz is een 100% Belgisch bedrijf uit Kruibeke. Ze ontwikkelen hoogwaardige laadoplossingen en werken zo lokaal mogelijk. 

De Blitz laadpaal kenmerkt zich door de hoge mate van personaliseerbaarheid van de laadpaal en de sterke integratiemogelijkheden met domotica- en energiemanagementsystemen (EMS) zoals Niko Home Control, Loxone en Qbus.

Easee laadpaal

Easee is een bedrijf uit Noorwegen. Ze ontwikkelen, ontwerpen en produceren hun producten in Scandinavië en exporteren naar landen in heel Europa.

De Easee laadpaal kenmerkt zich door zijn uitstekende Scandinavische kwaliteit en blinkt uit in eenvoud en gebruiksgemak. Een ideale laadpaal voor thuis zonder veel toeters en bellen.

easee laadpaal
Wat klanten over ons zeggen