Easee laadpaal

Voor wie houdt van eenvoud en simpliciteit.

De Easee laadpaal is ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Één laadpaal die geschikt is voor alle elektrische wagens en zich automatisch aanpast aan elk elektriciteitsnet.

Op zoek naar een slimme laadpaal die makkelijk te gebruiken is en die altijd doet wat het moet doen? Dan is Easee de laadpaal voor jou.

* Volledig gratis en vrijblijvend, met respect voor jouw privacy. Je komt niet opeens ongevraagd op een e-maillijst te staan.

easee laadpaal
Krachtig
0 kW

Tot en met 22 kW razendsnel opladen in een razendsnelle wereld.

Sneller laden
0 x

Met Easee laad je tot wel 10x sneller en veel veiliger op dan via een stopcontact.

Online
0 /7

Altijd up-to-date en online wanneer je hem nodig hebt.

Alles op een rij
easee laadpaal
Personaliseer elke laadervaring

Wil je jouw Easee laadpaal tegen de muur of op een paal? 1 of 2 laadpunten voor een extra voertuig? Een kleur naar keuze?

Het is mogelijk om de Easee laadpaal af te stemmen op maat van jouw behoefte of zelfs jouw smaak en stijl.

Slim. Schaalbaar. Simpel.

Door gebruik te maken van loadbalancing, past de lader zich automatisch aan het stroomgebruik aan en wordt de beschikbare stroom optimaal verdeeld waarbij het huis/gebouw steeds voorrang heeft. 

Zo zal je kosten besparen door trager te laden tijdens piekmomenten.

easee laadpaal
easee laadpaal
Volledige controle

Kies zelf wanneer en voor hoe lang je wil laden, zoals tijdens daluren of ‘s nachts waardoor je geld bespaart.

Laadpaal publiek maken? Bepaal zelf aan welk tarief er geladen kan worden. Je kan handig laadkosten verrekenen van bijvoorbeeld werknemers of bezoekers. Laadkosten van werknemers die thuis laden kunnen eveneens verrekend worden.

Slim energiebeheer

In combinatie met zonnepanelen of andere installaties kan je op elk moment op de meest voordelige manier laden waardoor je kosten bespaart.

Soms is het noodzakelijk om een koppeling met ander systemen te maken die voor de nodige communicatie tussen alle slimme apparaten zorgt. Ook voor dergelijke zaken kunnen we jou van A tot Z bijstaan.

easee laadpaal
Wat klanten over ons zeggen