Laadpaal bedrijven

Slim en veilig laden

op het bedrijf op hotel op restaurant aan de Airbnb

Op zoek naar een laadpaal voor bedrijven? Onze laadpalen voor bedrijven werken met alle elektrische wagens en zijn geschikt voor zowel kleinere als grotere parkeergelegenheden.

Klein beginnen? Je bepaalt zelf hoeveel capaciteit je waar en wanneer nodig hebt en breidt uit naarmate de behoeften van jouw bedrijf zonder veel gedoe en zonder al te grote kosten.

* Volledig gratis en vrijblijvend, met respect voor jouw privacy. Je komt niet opeens ongevraagd op een e-maillijst te staan.

blitz laadpaal
Jij hebt de touwtjes in handen

Je bepaalt zelf aan welk tarief er geladen kan worden en je kan eenvoudig zien wat er wanneer verbruikt wordt. Laadkosten van werknemers of bezoekers kunnen automatisch verrekend worden. Bovendien kan je extra inkomsten genereren door de laadpaal publiek toegankelijk te maken.

Slim en veilig laden

Elektrisch rijden wordt alsmaar meer de norm. Maak het klanten en werknemers gemakkelijk door jouw parking te voorzien van laadpalen en je bedrijf nog toegankelijker te maken voor een breder publiek.

Volledig op jouw maat

Onze laadpalen werken met alle automerken en kunnen voorzien worden van jouw bedrijfslogo en een kleur naar keuze. Zo kan je tegelijkertijd je bedrijf in de kijker zetten en indruk maken op bezoekers.

Laadpalen voor bedrijven
laadpaal bedrijven

Blitz laadpaal

Blitz is een 100% Belgisch bedrijf uit Kruibeke. Ze ontwikkelen hoogwaardige laadoplossingen en werken zo lokaal mogelijk. 

De Blitz laadpaal kenmerkt zich door de hoge mate van personaliseerbaarheid van de laadpaal en de sterke integratiemogelijkheden met domotica- en energiemanagementsystemen (EMS) zoals Niko Home Control, Loxone en Qbus.

Easee laadpaal

Easee is een bedrijf uit Noorwegen. Ze ontwikkelen, ontwerpen en produceren hun producten in Scandinavië en exporteren naar landen in heel Europa.

De Easee laadpaal kenmerkt zich door zijn uitstekende Scandinavische kwaliteit en blinkt uit in eenvoud en gebruiksgemak. De lader kan gemonteerd worden tegen de muur of op een vrijstaande paal.

easee laadpaal
Wat klanten over ons zeggen